Velkommen til Pauliveien 190!

Her kan dere få et lite innblikk i senteret vårt og hvor du kan finne hva. Klikk dere inn på videoer og les under bilder! (Videoene finner dere ved å klikke på setningene/ordene/navnene som er streket under)

Velkommen til Pauliveien 190

Som dere kan se i videoen over består eiendommen av to hus og en garasje. Garasjen er overfylt av kattesand, transportbur, fangstfeller og alt mulig annet. Det røde huset er det vi kaller hovedhuset der de ferdigbehandlede kattene blir plassert, klare for informasjon. Det grå/hvite huset er for de nyankomne, ubehandlede kattene som vetrinæren ikke har rukket å behandle enda.

Hovedhuset

 I hovedhuset holder brorparten av kattene seg i kjelleren, der det er stappfullt av mat, vann, kattemøbler, leker og alt mulig annet de kunne få lyst til å holde på med. I tillegg har de også mulighet til å gå ut i inngjerte luftegårder der de kan lufte seg litt og studere omgivelsene sine fra monterte kattetrapper og leker. Noen puser som er dårlige eller veldig engstelige sitter på enerom til de er klare for noe annet.

17197923_10154268412451969_241294913_n

På veggen henger en oppslagstavle med navn og informasjon om alle kattene som er til adopsjon via oss. De rosa lappene er til jentepusene og de blå til guttepusene 🙂

17197902_10154268414031969_64544839_n

Her ser vi Oliver, Gråtassen og Trixie (gjemmer seg nederst) i kjent pyramidemønster! En liten video med informasjon om den enkelte kan du se ved å klikke på navnene deres under.

Oliver

Gråtassen

Trixie

Vil du hjelpe oss å hjelpe dyrene? Finn mer informasjon om hvordan på vår hjemmeside

Takk for at du tok turen innom! 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s