Samarbeidspartnere

Vi kommer oss ikke langt som frivillig organisasjon uten statlig støtte uten samarbeid og god støtte fra andre. Ikke bare frivillige enkeltpersoner, men også vår trofaste huslege og noen ganger også andre som kan gi litt støtte her og der.

Vår venn i nøden som alltid stiller opp for kattene, enten det er hos dem eller hos oss, er Tønsberg Dyreklinikk. Dyrelege Tanum stiller opp flere ganger i måneden på dyrenes hjelpesenter for å sterilisere, kastrere, vaksinere og kanskje barbere katter her, så de slipper å ta turen dit. I tillegg til dette, ettersom det er grenser for hvor mange katter han rekker over på i løpet av en dag, drar noen av oss stadig dit for å få sjekka nye katter, eller gamle som trenger en sjekk av diverse grunner. Takket være dette samarbeidet og det faktum at vi får reduserte priser kan vi hjelpe så mange katter så godt som vi gjør. Vi kan av erfaring si at ikke alle dyreleger er villige til å stille opp så mye og donere tid og alt annet de gir til så gode priser.

I tillegg til dette faste samarbeidet får vi støtte fra butikker som velger å ha innsamlingsbøsser fra oss på diskene sine, hvilket vi setter veldig pris på (send oss gjerne beskjed på Facebook hvis dere kunne tenke dere en slik bøsse også!) og butikker som donerer matsekker, plastposer (til all kattesanda) og annet vi måtte ha bruk for. Vi har heldigvis en tøff dame her på senteret som kjenner mange og ikke er redd for å spørre, så her kan det dukke opp donerte ting fra både den ene og den andre butikken som vil støtte oss litt.

Men de største samarbeidspartnerne våre er dere som kommer hit og adopterer! Utallige katter har gjennom årene fått hjem og det setter vi så utrolig mye pris på. Bilder og videoer fra en gang redde, slitne og hjemløse katter som koser seg i sine foralltid hjem er noe av det beste vi vet!

I tillegg til dette har vi jo mange som donerer penger til oss månedlig eller gir oss grasrotandelen via norsk tipping, hvilket er fantastisk. (Vi oppfordrer dere til å gamble så mye som mulig, for vår skyld!) Det er også mange av de som leverer katter til oss som velger å donere penger og utstyr, hvilket er supert.

Alt i alt er det mange hjul i gang for å få dette stedet til å gå rundt, men takket være innsatsen til våre frivillige og gavmildheten til veterinæren, bedrifter og privatpersoner så går vi rundt og rundt fra år til år!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s