Åpen dag 2017

Søndag 24. september braket det løs med åpen dag her på Skoppum. Alt av rubel og bit av frivillige holdt på hele helgen for å få til en knakende fin dag for både dyr og mennesker. Værgudene var ikke nødvendigvis med oss, men det ble litt av en dag for det. Med hovedhuset fullt av lukten av varm kaffe og ferske bakevarer og kjelleren full av koseklare puselabber åpnet vi dørene klokken 12, og da hadde allerede en del folk møtt opp, klare for å åpne lommebøker og hjertet for pusene våre.

 

22473299_10154849581156969_155360310_o

 

Her var det fiskedam, loddtrekning, lynlodd, natursti, kakesalg, informasjonsbod, ansiktsmaling og mulighet for å besøke pusene som var klare for adopsjon. Lykken var stor for de tre voksne kattene som fikk nytt hjem denne dagen!

22473536_10154849580941969_478244411_o

(Her ser vi informasjonsboden i full sving med leder Åshild Karlsen og kasserer og styremedlem Bård i full sving.)

Som nevnt er dette en dag vi jobbet for at skulle bli bra hele helgen og også lenge før det. Takket være våre flinke frivillige og snille bedrifter og forretninger i området kunne vi mange ganger komme hit med armene fulle av premier klare for utlodning eller småting som kunne puttes i overraskelsesposer til de små. Frivillige satt her langt på kveld og pakket hver pose for hånd mens andre bakte kaker, muffins og alt mulig annet godt som kunne selges på dagen. Det er takket være disse ildsjelene vi kan holde dette sirkuset gående! De som sto opp tidlig både lørdag og søndag for å jobbe ute i ruskevær i mange timer for at dere skulle få en fin opplevelse da dere kom hit. Og det virker det også som dere fikk. Det er så koselig å se publikum komme både langveis fra og rett rundt svingen for å hjelpe oss å holde kattesenteret flytende. Hver krone var sårt trengt og vi vil benytte hver eneste en for å hjelpe disse små pelsballene videre.

Vi gleder oss allerede til neste års åpen dag og satser på enda bedre vær og enda flere adopsjoner da! (Selv om vi nok syns det er greit at det ikke blir for ofte vi må jobbe så hardt gjennom helga!)

Det var nok ikke bare menneskene som var slitne på slutten av dagen heller!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s